RECONECTEAZA-TE CU NATURA
INTR-UN CADRU DE VIS

Hai afara!

REGASESTE-TE LA CAMPIA SOARELUI

Evadeaza din urban alaturi de partener, de familie sau de cei mai dragi prieteni! Porneste in aventuri palpitante in mijlocul naturii, pe drumuri de munte ce asteapta nerabdatoare sa isi dezvaluie misterele, si traieste cele mai delicioase experiente culinare sub cerul instelat.

Off-Road si ATV

Nimic nu se compara cu adrenalina generata de un traseu montan cu ATV-ul, iar privelistile sunt pe masura asteptarii!

Trasee cu bicicleta

Descopera frumusetea imprejurimilor intr-un tur cu bicicleta si bucura-te de bine-venita miscare, de natura si de aer curat.

Drumetii

Ia-o la pas pe un traseu gandit de noi sau lasa-ti pasii sa te ghideze pe carari neumblate, in minunata salbaticie a naturii!

Loc de joaca

Lasa-i pe cei mici sa se bucure de viata in locul de joaca special amenajat pentru ca ei sa se poate desfasura in voie.

Gratar/BBQ

Mancarea e mai buna in aer liber, alaturi de oameni cu care distractia e mereu in toi. Gusta cel mai bun gratar la Campie!

Foc de tabara

Deapana povesti in jurul focului, inconjurat de cei dragi, si pune la pastrare amintirea celor mai dragi momente din viata.

Atractii turistice

LOCURI CE INDEAMNA LA VISARE

Lasa pitorescul unora dintre cele mai frumoase locuri din Romania sa te imbete. Viseaza. Traieste experienta unei calatorii inapoi in timp, pe firul istoriei, acolo unde nu mai esti conectat la retea. Lasa in urma rutina si termenele limita. Deconecteaza-te.